Jan'Smaak
Pure Passie

Shared catering bij jou op locatie;

Bij shared catering heb je verschillende vormen die je kan toepassen op een feest. Zoals hierboven al staat omschreven staat shared voor 'delen'. Shared is dé nieuwe trend op het gebied van eten. Shared gerechten serveren op je feest zorgt voor een hele sociale gelegenheid. Hieronder zullen wij iets verder in gaan op de vormen die je zou kunnen toepassen op jouw feest.


Shared dining;

Shared dining betekend dat er meerdere gerechten op tafel word gezet. Deze gerechten deel je met al je tafelgenoten. Je hebt dus niet een eigen bord met een door jou gekozen gerecht voor je staan, maar er staan op de hele tafel verschillende gerechten. 


Borrelplanken;

Borrelplanken zijn ook een vorm van shared gerechten, want ook hier deel je de borrelplank met je tafelgenoten. Een borrelplank op een feest zou je bijvoorbeeld kunnen toepassen als voorgerecht van een diner of bij een gezellig tuinfeest.


Hapjes;

Hapjes kan je ook zien als shared, alleen serveren wij de hapjes uit op schalen waar we mee rond lopen. Wij maken veel verschillende soorten hapjes denk hierbij aan een klassiek gevuld eitje, crostini met huisgerookte zalm, wrap met carpaccio etc. 

Maar ook bieden wij een breed assortiment aan (midnight) snacks/ avond snacks zoals gefrituurde snacks, puntzakje friet, mini hamburger, kipsaté stokje, etc.

 
 
 
E-mailen
Bellen