Jan'Smaak
Pure Passie

Wie is Jan'smaak?

Jan Heijing is het gezicht achter Jan'Smaak. Hij is een jonge gemotiveerde ondernemer met een enorme passie voor lekker en goed eten. Vanaf jongs af aan is Jan al te vinden in de keuken en na heel wat jaren als kok gewerkt te hebben begon de droom om voor zichzelf te beginnen. In 2021 heeft hij zijn droom werkelijkheid gemaakt en is zijn cateringbedrijf Jan'Smaak ontstaan.

Jan houd zich graag bezig met de nieuwste trends en het uitproberen van nieuwe smaken en gerechten, hij is dan ook altijd in de keuken te vinden! 

Onze partners:

Om een fantastisch feest neer te zetten, werken wij graag samen met onderstaande partners. Samen met onze partners verzorgen wij sfeervolle feesten en streven wij naar de beste kwaliteit. 


Neem een kijkje bij onze partners door op de logo's te klikken, je word dan doorverwezen naar hun website.

Feestastisch:

Jouw feest fantastisch geregeld en verzorgd.
Geen stress, geen gedoe, wel fantastisch… Wie wil dat nou niet?!
Rob en John zetten in een handomdraai een goed georganiseerd feest neer.
Beiden hebben jarenlange ervaring binnen de horeca en vinden het een feest om jouw gasten een fantastische ervaring te geven waar nog lang over nagepraat wordt.


Bij Lieke Patisserie:

De heerlijkste taarten en sweets, de allerlekkerste chocolade en bonbons hebben ze met heel veel liefde en passie speciaal voor jou gemaakt! Al dit lekkers is te vinden op de website van Bij Lieke Patisserie. 
Ben je naar iets speciaals op zoek? Of wil je iets speciaal laten ontwerpen? Dat kan! Neem dan even contact met ze op.De ijzerberghoeve:

Voor kwalitatief vlees ben je bij De ijzerberghoeve aan het juiste adres. De runderen zijn van het ras Belgische Witblauw en zijn enkel vrouwelijke dieren. Het rast staat bekend om hun sublieme vleeskwaliteit. Voor (h)eerlijk vlees moet je bij De ijzerberghoeve zijn.

       SerVeer:
SerVeer zorgt voor bediening en service zodat je lekker kunt genieten van de aanwezigheid van de gasten. SerVeer is uitgegroeid tot een onderneming met een uitgebreid jong en enthousiast netwerk, waarbij het zorgen voor een knalfuif één van hun kernwaarden is! Als ondernemer werk ze samen met andere jonge ondernemers, welke ieder voor zich de kneepjes van het vak goed onder de knie hebben.
Wijnkoperij van Lieverlee:

Wijnkoperij van Lieverlee is een wijnwinkel gevestigd in Hilvarenbeek en Bladel. Hier staat kwaliteit en authenticiteit hoog in het vaandel. Het assortiment blinkt uit in puurheid, herkenbaarheid en zo nu en dan met een eigenwijs karakter. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan wijnen.Totaal Events:

Totaal Events is uw allround partner op het gebied van particulieren of zakelijke evenementen.
Van kleine feesten met 25 personen tot grootschalige bedrijfsfeesten. Totaal Events biedt voor elke vraag een passende invulling die garant staat voor een onvergetelijk feest. Wij blinken uit in organiseren en ontzorgen!

 
 
 
E-mailen
Bellen